11/09/2013 - Tots fem Via cap a la Independència (Cadena Humana) - Avinyonet del Penedès

ELS GEGANTERS I GRALLERS DE LA LLACUNA A LA CADENA HUMANA PER LA INDEPENDÈNCIA (Avinyonet del Penedès)

L’11 de setembre de 2013, la diada de Catalunya marcada per una mobilització massiva de tota la ciutadania catalana. Totes i tots fem via cap a la Independència.

Una Via catalana que ha unit, en forma de cadena humana de sud a nord i de est a oest Catalunya, més de 400 kilòmetres de sentiments i emocions que indiquen que anem cap a un futur millor, més lliures i sobretot, aquesta cadena humana, són els primers esgraons per aconseguir allò que els catalans i catalanes volem i desitgem, allò que fa masses anys que somiem i imaginem, allò que ja falta molt poc per obtenir. Una paraula que ens omple de joia pronunciar. 

Visca Catalunya lliure, visca Catalunya independent!!!

Els gegants de La Llacuna no hi podien faltar a la cita. Per tant, els nostres gegants, juntament amb moltes entitats de la cultura popular i tradicional catalana, hi érem presents al tram 343 d’Avinyonet del Penedès, unint les nostres mans i formant la cadena humana que a recorregut tot el país. Ha estat una jornada sense incidents, pacífica i festiva. Hem demostrat que un país unit no te rival.

El nostre grup de grallers i timbalers han tingut un paper molt important en els actes organitzats al barri de Sants (Bcn) en motiu de la cadena humana. Els nostres músics han estat els encarregats de posar el toc musical a la estalada gegantina que va recórrer de punta a punta tot el tram del barri.

L’11 de setembre de 2013 es recordarà com un dia d’agermanament. Un dia emotiu que s’ha pogut veure com, d’un extrem a l’altre del país, s’ha format una cadena humana durant 20 minuts però que perdurarà per sempre.

Els geganters i grallers de La Llacuna ens sentim molt orgullosos d’haver participat en aquesta jornada tant especial i posar el nostre gra de sorra perquè la via catalana sigui tot un èxit de participació.

Tots fem via cap a la Independència. Amb perseverança e il•lusió ho aconseguirem.

Visca Catalunya Lliure!!!!